Forum WS!
Drop to wywalenie broni i wrzucenie jej na swoje miejscie, nalezy zrobic nowy folder(domkument tekstowy), wpisac w nim +dropweapon;-dropweapon;+activate;-activate; i pozniej zapisac. Jesli juz to zrobiles to podczas gry wpisujesz w konsoli ~ /Bind x exec drop (zamiast x wstaw dowolny klawisz). Jesli wszystko zrobiles poprawnie powinno dzialac!
Jesli masz problemy napisz na gg 6485574!
Mango napisał:
Drop to wywalenie broni i wrzucenie jej na swoje miejscie
Eeee.. Drop z języka angielskiego oznacza rzucić, wyrzucić.. Jest to po prostu upuszczenie broni..
Mango napisał:
nalezy zrobic nowy folder(domkument tekstowy)
Należy otworzyć notatnik albo WordPad.. Jeżeli zrobisz dokument tekstowy to musisz użyć opcji 'Zapisz jako..', bo inaczej Ci nie wyjdzie.. A po co nowy folder.?
Mango napisał:
wpisac w nim +dropweapon;-dropweapon;+activate;-activate; i pozniej zapisac.
Zapisać w folderze RTCW/Main w formacie *.cfg i nazwie drop..
I nie jest to jedyny sposób.. Są o wiele prostsze.. I poza tym to jest na fast drop..
Inne sposoby:
-Otwierasz menu opcji w grze.. Wchodzisz w sterowanie.. Różne.. I w rzucić broń ustawiasz klawisz jaki chcesz.. (Jeżeli masz po angielsku to po prostu sobie przetłumacz) A następnie podczas gry w konsoli wpisujesz
/cg_autoswitch 3
-Fast drop.. Podczas gry w konsoli wpisujesz /bind jakis_klawisz ";+dropweapon;-dropweapon;+activate;-activate;"
Te sposoby są chyba prostsze.. ;P
Mango napisał:
A ja na klawiszu R i nei wiem jak to cofnac
/unbind r
K4cper napisał:
ej jak sie ustawia na inny przycisk bo kurde mam na x drop i zeby nick zmieniac
/bind inny_klawisz exec drop